Underdogs logo
Underdogs IT logo
HomeDienstenKlanten en PartnersOver OnsBlogsFAQContact

Team Underdogs BV

Team Underdogs BV

Underdogs BV is een initiatief van IT-architect en sociaal ondernemer Chris Beljaars. Chris was een van de jongste leden ooit bij Future Group Trending Technologies. Hij weet als intelligente ‘nerd’ en gesjeesd informaticastudent (“de stof was verouderd, de lessen te theoretisch”) zelf ook wat het betekent om een underdog te zijn.

Begin 2019 kreeg Underdogs BV een subsidie toegewezen vanwege de sociale missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en met name gedetineerden op te leiden voor werk in de IT.

Underdogs - of ze nou vluchteling, gediagnosticeerd met autisme, kansarme jongere of gedetineerden zijn - hebben met elkaar gemeen dat ze onderschat worden in hun kunnen. Dat ze niet of nauwelijks worden gezien in hun vermogen creatieve oplossingen te vinden en een sterke motivatie hebben om te werken en bij de samenleving te horen.

Bij Underdogs BV krijgen deze mensen een opleiding tot IT-professional en krijgen ze meteen kans om mee te werken aan IT-opdrachten. Onze ervaring is: geef underdogs een kans door ze op te leiden tot IT-ers op HBO-niveau en ze komen tot bloei. Ze herrijzen als een feniks uit de as. Zo, en nu begrijpt u ons logo ook beter!

Team

Vanuit heel Nederland werken we met veel plezier ook aan uw IT-opdrachten en sturen we alle nieuw opgeleide underdogs aan.


Chris

Directeur,cloud software architect.
‘Superslim en sneller dan het geluid.’


Amber

Operationeel manager en opleider.
‘Spreekt Japans en is de spin in ’t web bij Underdogs.’


Jeffrey

Front-end developer.
‘Iemand die elke bug razendsnel kan opsporen en oplossen.’


Peter

Finance.
‘Boekhouden en Belasting. Het kan nog makkelijker!’

Jonathan
Jonathan

Back-end developer
‘Briljant in zijn vak.’

Jasper
Jasper

Hardware-whizzkid
‘Laptops de gevangenis in, check! .’